Kuumutage ahi 175 kraadini. Asetage paberist muffinivormid keraamilisse või silikoonist muffinivormi.
Segage keskmise suurusega kausis kokku jahu, suhkur, kaneel, sooda, küpsetuspulber ja sool. NB! Kaneelisõbrad võivad kaneelikogust kahekordistada.
Suures kausis segage omavahel õli, pruun suhkur, munad ja vaniljeekstrakt ning segage hästi läbi. Segage hulka riivitud porgandid.
Valage kuivainete segu muna-porgandisegu hulka ning segage korralikult läbi. Valage tainas ettevalmistatud muffinivormidesse ning täitke need umbes 2/3 ulatuses.
Küpsetage muffineid eelsoojendatud ahjus 20-22 minutit, kuni muffinite keskele torgatud hambatikk tuleb puhtalt välja. Asetage restile jahtuma.
Serveerige värskelt või säilitage õhukindlas pakendis toatemperatuuril kuni 3 päeva või külmikus kuni 2 nädalat.