Go Back
+ servings

Magus tšillimoos

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 45 minutes
Aeg kokku: 55 minutes
Portsionit: 17
Kalorid: 213kcal

Vajaminevad tarvikud

Köögitermomeeter
Köögitermomeeter (Sooduskood: PARIMADRETSEPTID3)

Koostisosad 

  • 4 punast paprikat
  • 5 punast tšillit
  • 5 cm suurune tükk värsket ingverit
  • 4 küüslauguküünt
  • 200 g konserveeritud tomateid
  • 375 g peensuhkrut
  • 125 ml punase veini äädikat

Valmistamine

  1. Lisage köögikombaini punane paprika, tšilli, ingver, küüslauguküüned ja konserveeritud tomatid. Blenderdage, kuni segu on ühtlane.
  2. Kallake segu koos suhkru ja punase veini äädikaga laiapõhjalisse kastrulisse. Keerake pliit kõrgele kuumusele ja kuumutage keemiseni.
  3. Koorige maha mistahes pinnale kerkiv vaht (see väheneb, mida kauem moos keeb). Seejärel vähendage kuumust ja jätkake keetmist umbes 1 tund, kuni moos on paksenenud.
  4. Seejärel valage moos värskelt steriliseeritud purki, sulgege kaanega ja laske täielikult jahtuda.
  5. Pärast avamist säilitage seda külmikus ja kasutage 6 kuu jooksul.

Toitumisalane teave

Portsioni suurus: 30gKalorid: 213kcalSüsivesikud: 35gValgud: 6gRasvad: 6gKüllastunud rasvhapped: 2gKolesterool: 17mgSool: 345mgKiudained: 1gSugar: 25g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!