Kuumutage suures kastrulis piim keemiseni.
Eraldage munavalged munakollastest. Vahustage munavalged suurel kiirusel pehmeks vahuks.
Seejärel lisage vähehaaval 2 spl suhkrut, samal ajal vahustamist jätkates. Vahustage uuesti suurel kiirusel, kuni moodustuvad jäigad tipud.
Tõstke munavalgekuhjakesed lusikaga kuuma piima sisse. Keetke umbes 30 sekundit mõlemalt poolt ning seejärel tõstke supikaussi või taldrikule.
Hõõruge munakollased ülejäänud suhkruga kergelt vahule. Valage hulka väike kogus kuuma piima ning vispeldage hoolega. Seejärel valage munakollasesegu kastrulisse piima hulka. Segage.
Kuumutage madalal kuumusel, kuni segu pakseneb. NB! Ärge laske keema tõusta!
Lisage vanillisuhkur ja sool. Segage.
Valage munakollasesegu kaussidesse munavalgete hulka ning serveerige kohe. Kaunistage näiteks karamellisiirupi ja mandlilaastudega.