Kuumutage või potis keskmisel kuumusel. Lisage hakitud sibul ja hautage 10-12 minutit, aeg-ajalt segades, kuni sibul on pehmenenud ja kuldne.
Lisage hakitud küüslauk ja praadige umbes 1 minut.
Seejärel lisage purustatud tomatid koos mahlaga, kanapuljong, hakitud basiilik, suhkur ja must pipar. Segage kokku ja kuumutage keemiseni. Seejärel vähendage kuumust, katke osaliselt kaanega ja hautage 10 minutit.
Võite jätta supi tükilise konsistentsiga, kuid kui soovite kreemjat suppi, kasutage saumikserit või blenderit, et supp soovitud konsistentsini püreestada. Seejärel valage püreestatud supp tagasi potti.
Lisage vahukoor ja värskelt riivitud parmesan ning laske supil uuesti keema tõusta. Maitsestage vajadusel soola ja pipraga ning lülitage kuumus välja. NB! Kui supp tundub liiga happeline või hapu, võite lisada maitse järgi rohkem vahukoort ja suhkrut.