Asetage suur pott veega keema ning maitsestage soolaga. Lisage meelepärane pasta ning keetke vastavalt pakendi juhistele kuni al dente.
Seejärel nõrutage ja loputage pasta. NB! Jätke veidi pastakeeduvett alles hilisemaks kasutamiseks.
Vahepeal maitsestage lõhe sibulapulbri ning soola ja pipraga.
Kuumutage oliiviõli ja või pannil keskmisel kuumusel. Kui pann on kuum, lisage lõhefilee ning küpsetage paar minutit mõlemalt poolt. (Ärge muretsege, kui lõhe ei küpse täielikult läbi!)
Tõstke lõhe taldrikule ja asetage kõrvale. Vähendage panni kuumust keskmisele. Lisage pannile jahu ja praadige umbes 30 sekundit, segu pidevalt segades.
Seejärel vispeldage sisse pressitud küüslauk ja vein või puljong ning laske umbes 20 sekundit mullitada. Seejärel vahustage sisse vahukoor ja sidrunimahl.
Kui kaste on ühtlane, vispeldage sisse riivitud parmesan.
Lisage lõhe tagasi pannile ja purustage see lusikaga hammustussuurustes tükkides. Segage ettevaatlikult kastmega läbi.
Keetke kastet veel umbes 3-5 minutit, kuni see on paksenenud ja lõhe läbiküpsenud.
Viimasena valage hulka nõrutatud pasta koos 1 spl pastakeeduveega. Segage kaste ja pasta õrnalt läbi.
Serveerige kohe, lisades soovi korral juurde parmesani juustu ja peterselli.