Kuumutage ahi 190 kraadini. Vooderdage ääristatud küpsetusplaat küpsetuspaberiga.
Pintseldage kahe ramekin-vormi põhjad ja küljed (kuni servani) kergelt 1 tl sulatatud võiga. Lisage igasse vormi 1 spl valget suhkrut ja keerake vorme, kuni suhkur katab kõik pinnad, ja kallake seejärel üleliigne suhkur välja.
Valage 3 tassi kuuma vett potti, mis on seatud madalale kuumusele. Asetage šokolaaditükid metallist segamiskaussi, asetage kauss poti kohale ning kuumutage, kuni šokolaad on täielikult sulanud. NB! Ärge laske veel keema tõusta.
Vahepeal sulatage või eraldi potis keskmisel kuumusel. Lisage jahu ja vispeldage, kuni segu seguneb ja pakseneb, umbes 1 minut.
Seejärel vähendage kuumust madalale ning vispeldage sisse külm piim. Segage 2-3 minutit, kuni segu muutub ühtlaseks ja pakseneb. Eemaldage tulelt.
Valage hulka sulatatud šokolaad ning vispeldage segu ühtlaseks.
Segage hulka sool ja munakollane. NB! Jätke kauss kuuma (mitte keeva) vee kohale, et segu jääks soojaks, kuni munavalgeid vahustate.
Vahustage munavalged koos viinakivipulbriga kergelt valkjaks vahuks.
Jätkake vahustamist, vähehaaval suhkrut lisades, 3-5 minutit, kuni moodustuvad pehmed tipud.
Valage 1/3 munavalgesegust šokolaadisegule ja segage, kuni segu on täielikult segunenud. Kallake hulka ülejäänud munavalgesegu ja segage ettevaatlikult spaatliga läbi, kuni valget näha ei ole.
Jagage segu ettevalmistatud ramekin-vormide vahel ja asetage need vooderdatud küpsetusplaadile.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus 12-15 minutit, kuni sufleed on paisunud ja üle ääre tõusnud.