Go Back
+ servings

Kasukas salat

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 35 minutes
Küpsetusaeg: 25 minutes
Aeg kokku: 1 hour
Portsionit: 10
Kalorid: 276kcal

Koostisosad 

  • 340 g heeringafileed
  • 1 keskmise suurusega sibul
  • 3 keskmist/suurt kartulit
  • 4 muna
  • 3 suurt porgandit
  • 3 keedetud peeti
  • 370 g majoneesi (võib ka hapukoorega pooleks)
  • maitse järgi soola ja pipart

Valmistamine

  1. Keetke suures potis kartulid ja porgandid ning eraldi potis munad.
  2. Kui need on keenud, koorige ja hakkige need väikesteks tükkideks. NB! Jätke 1 muna ja natuke hakitud porgandit pealt kaunistamiseks kõrvale.
  3. Hakkige sibul peeneks, riivige keedetud peet ja tükeldage heeringas. Tõstke ka osa peedist kaunistamiseks kõrvale.
  4. Asetage heeringas kausi või vormi põhja ning vajutage ühtlaseks. Raputage peale hakitud sibul ning kerge kiht majoneesisegu. Maitsestage vaid pipraga.
  5. Seejärel lisage hakitud kartulid ja katke heldelt majoneesiseguga. Maitsestage nii soola kui ka pipraga.
  6. Lisage hakitud munad ja katke kergelt majoneesiga.
  7. Järgmise kihina lisage riivitud porgandid ja määrige peale veel üks kiht majoneesi. Maitsestage nii soola kui ka pipraga.
  8. Kõige peale asetage hakitud peedid ja kerge kiht majoneesi. Maitsestage pipraga ja kaunistage soovi riivitud porgandi, peedi, muna ja tilli ning peterselliga.
  9. Laske külmkapis umbes tund aega kuni üleöö maitsestuda.

Toitumisalane teave

Kalorid: 276kcalSüsivesikud: 1gValgud: 4gRasvad: 28gKüllastunud rasvhapped: 5gKolesterool: 126mgSool: 251mgSugar: 1g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!