Kuumutage oad väikeses potis madalal temperatuuril ning hoidke neid soojas.
Küpsetage vorste keskmisel kuumusel, aeg-ajalt keerates, kuni need on pruunid ja läbiküpsed. Praadige samal pannil peekon kuldpruuniks.
Praadige verikäkiviile keskmisel kuumusel 3-4 minutit ühe külje kohta.
Kuumutage teisel pannil veidi õli ja küpsetage seeni segamata, kuni need on pruunid ja karamelliseerunud. Eemaldage pannilt ja seejärel praadige tomatite lõikepoolt lühidalt. Maitsestage kõik soola ja pipraga.
Pühkige pann õlist puhtaks ja kuumutage keskmisel kuumusel veidi õli või võid. Praadige röstsai mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Kõige viimasena praadige munad endale meelepäraselt. Maitsestage soola ja pipraga.
Asetage kõik koostisosad (vorstid, peekon, verikäkk, seened, tomat, röstsai ja munad) võrdselt kahele või neljale taldrikule. Nautige kohe!