Go Back
+ servings

Makaronisalat ilma lihata

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 30 minutes
Küpsetusaeg: 7 minutes
Aeg kokku: 37 minutes
Portsionit: 12
Kalorid: 373kcal

Koostisosad 

  • 950 ml vett (makaronide keetmiseks)
  • 1 spl meresoola (makaronide keetmiseks)
  • 450 g sarvekese makarone
  • 45 g punast paprikat
  • 50 g sellerit
  • 50 g punast sibulat
  • 35 g porgandit
  • 70 g hapukurki
  • 30 ml hapukurgimahla
  • 30 ml õunasiidriäädikat
  • 30 g mett
  • 15 g Dijoni sinepit
  • 5 g hakitud peterselli
  • 3 g hakitud murulauku
  • 3 g soola
  • ¼ tl küüslaugupulbrit
  • ¼ tl musta pipart
  • 80 g hapukoort
  • 355 g majoneesi

Valmistamine

  1. Kuumutage suures potis vesi ja sool keemiseni. Lisage makaronid ja keetke umbes 6-7 minutit, kuni al dente.
  2. Kurnake makaronid ja loputage neid külma veega umbes 1 minut, kuni need jahtuvad. Seejärel valage makaronid suurde kaussi.
  3. Lisage juurde tükeldatud paprika, seller, sibul, porgand, hapukurk, hapukurgimahl, õunasiidriäädikas, mesi, sinep, petersell, murulauk, sool, küüslaugupulber ja must pipar. Segage segu korralikult ühtlaseks ja laske sel umbes 5 minutit seista.
  4. Seejärel lisage hapukoor ja majonees ning maitske! Vajaduse korral lisage veel soola või pipart.
  5. Katke salat kaane või toidukilega ja asetage kuni serveerimiseni külmikusse.

Toitumisalane teave

Kalorid: 373kcalSüsivesikud: 34gValgud: 6gRasvad: 24gKüllastunud rasvhapped: 4gKolesterool: 15mgSool: 1018mgKiudained: 2gSugar: 5g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!