Go Back
+ servings

Punase kapsa salat

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 20 minutes
Aeg kokku: 20 minutes
Portsionit: 6
Kalorid: 109kcal

Koostisosad 

Salat

  • ½ keskmise suurusega punast kapsast
  • 1 porgand
  • 15 g punast sibulat
  • 3 spl hakitud peterselli
  • 3 spl hakitud rohelist sibulat

Kaste

  • 80 ml õunasiidriäädikat
  • 1 ½ spl mett
  • 2 tl Dijoni sinepit
  • 80 ml oliiviõli
  • ¾ tl Koššer soola
  • ¼ tl jahvatatud musta pipart

Valmistamine

  1. Hakkige kapsas, porgand, punane sibul, petersell ja roheline sibul ning valage suurde kaussi.
  2. Eraldi kausis segage kokku õunasiidriäädikas, mesi, Dijoni sinep, oliiviõli, sool ja pipar. Vispeldage, kuni segu on täielikult segunenud.
  3. Valage kaste kapsasegu peale ning segage korralikult läbi. Soovi korral lisage kaunistuseks peale veel mõned petersellilehed.

Toitumisalane teave

Kalorid: 109kcalSüsivesikud: 11gValgud: 1gRasvad: 9gKüllastunud rasvhapped: 1gSool: 297mgKiudained: 1gSugar: 9g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!