Selleks, et toorjuustukook oleks ühtlane ja kreemjas, veenduge, et kõik koostisosad oleks enne alustamist toatemperatuuril.
Vooderdage 23 cm läbimõõduga koogivormi põhi ja küljed küpsetuspaberiga ning asetage kõrvale.
Purustage köögikombainis küpsised peeneks puruks. Lisage sulatatud või ja segage ühtlaseks.
Vajutage küpsisesegu kindlalt koogivormi põhja ja asetage külmikusse.
Sulatage piimašokolaad ja ning tõstke kõrvale jahtuma.
Valage 60 ml keevat vett tassi, puistake peale želatiin ning segage, kuni kogu želatiin on lahustunud. Laske jahtuda.
Vahustage vahukoor ja asetage kõrvale.
Eraldi kausis vahustage toorjuust koos peensuhkru ja vaniljeekstraktiga ühtlaseks ja kreemjaks. Lisage jahtunud ja lahustatud želatiin ning segage, kuni segu on ühtlane.
Seejärel lisage sulatatud piimašokolaad ja vahustatud vahukoor. Segage ettevaatlikult läbi.
Tõstke segu ettevalmistatud koogivormi ning ajage lusikaga ühtlaselt laiali.
Asetage juustukook vähemalt 4 tunniks kuni üleöö külmkappi tahenema. Kaunistage riivitud piimašokolaadiga.