Vooderdage 23 cm läbimõõduga koogivormi põhi ja küljed küpsetuspaberiga ning asetage kõrvale.
Purustage köögikombainis küpsised peeneks puruks. Lisage sulatatud või ja kakaopulber ning segage ühtlaseks.
Vajutage küpsisesegu kindlalt koogivormi põhja ja asetage külmikusse.
Sulatage šokolaad vesivannil ning tõstke kõrvale jahtuma.
Vahustage toorjuust koos peensuhkru ja vaniljeekstraktiga ühtlaseks ja kreemjaks.
Lisage sulatatud šokolaad aeglasel kiirusel mikserdamist jätkates. Segage, kuni segu on täiesti ühtlane.
Vahustage vahukoor puhtas kausis tugevaks vahuks ning seejärel valage ettevaatlikult šokolaadi-toorjuustusegule. Segage ettevaatlikult, kuni segu on täielikult segunenud.
Valage segu ettevalmistatud koogivormi ning ajage lusikaga ühtlaselt laiali.
Kaunistage toorjuustukook riivitud šokolaadi ja vaarikatega ning asetage vähemalt 8 tunniks külmkappi tahenema.