NB! Seda katet tuleb kasutada soojana, seega valmistage kate alles siis, kui kook on valmis.
Segage kastrulis või, suhkur, jahu ja vahukoor ning lisage siis mandlid ja segage hästi läbi.
Kuumutage keskmisel kuumusel 3-5 minutit, kuni segu on väga soe. NB! Ei ole vaja segu keeta, vaid kuumutada, kuni see saab olema paksu koorekastme konsistentsiga.
Võtke kook ahjust välja. Valage mandlisegu koogi peale ja laotage teelusika tagaküljega ühtlaselt laiali.
Tõstke kook veel 20-25 minutiks ahju tagasi, kuni see on pealt kuldne ja kate mullitab. NB! Olge ettevaatlik, et kate põlema ei läheks!
Võtke kook ahjust välja ja jahutage umbes 5 minutit. Seejärel vabastage koogi servad noaga, eemaldage koogivormi küljed ja laske koogil enne serveerimist täielikult jahtuda.