Lahustage pärm leiges piimas. Kui kasutate kuivpärmi, peab piim olema temperatuuril 42 kraadi.
Lisage suhkur, kardemon, sool ja 200 g jahu ning segage korralikult läbi.
Lisage ülejäänud jahu ja hakake sõtkuma. Kui tainas on veidi elastne, võite lisada toatemperatuuril olevat võid.
Sõtkuge tainast 7-15 minutit. Sõtkuge, kuni tainas on piisavalt kõva, et see laiali ei pudeneks.
Katke kauss lapiga ja laske tainal 20 minutit soojas kohas puhata.
Rullige tainast 15 ümmargust kuklit. (Kui soovite ühtlase suurusega kukleid, mõõtke köögikaaluga kuklid nii, et need oleksid 100-120 g/tükk).
Asetage tainapallid küpsetusplaadile jättes nende vahele ruumi kerkimiseks. Katke kuklid kilega, et nende pind ei kuivaks, ning laske neil kahekordseks kerkida.
Pintseldage kuklid lahti klopitud munaga ning küpsetage 200 kraadises ahjus umbes 14 minutit, kuni kuklid on pealt kuldpruunid.
Laske kuklitel täielikult jahtuda valmistades vahepeal täidis.