Go Back
+ servings

Laimi toorjuustukook

Keskmine hinnang: 4.20 (5 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 20 minutes
Aeg kokku: 20 minutes
Portsionit: 12
Kalorid: 481kcal

Koostisosad 

Põhi

  • 300 g küpsiseid
  • 120 g võid

Täidis

  • 750 g toatemperatuuril toorjuustu
  • 200 g tuhksuhkrut
  • 2 laimi mahl ja koor
  • 1 tl vaniljeekstrakti
  • 180 ml vahukoort
  • sifoonvahukoort (kaunistamiseks)

Valmistamine

  1. Segage kausis küpsisepuru ja sulatatud või ühtlaseks ning vajutage kindlalt 22 cm koogivormi põhja ja äärtesse.
  2. Mikserdage suures kausis toorjuust elektrimikseriga kreemjaks. Lisage suhkur, laimimahl, laimikoor ja vaniljeekstrakt ning segage ühtlaseks.
  3. Vahustage vahukoor eraldi kausis elektrimikseriga, kuni moodustuvad jäigad piigid. Kallake vahukoor ettevaatlikult toorjuustusegule. Segage ettevaatlikult läbi ning vajadusel lisage veel suhkrut.
  4. Valage ettevalmistatud koogivormi, katke toidukilega ning asetage vähemalt 5-6 tunniks külmkappi. Lõigake tükkideks ja serveerige soovi korral sifoonvahukoorega.

Toitumisalane teave

Kalorid: 481kcalSüsivesikud: 31gValgud: 5gRasvad: 37gKüllastunud rasvhapped: 21gKolesterool: 116mgSool: 307mgSugar: 20g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!