Go Back
+ servings

Philadelphia sushi

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 1 hour
Aeg kokku: 1 hour 10 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 318kcal

Koostisosad 

  • 200 g Jaapani lühiteralist riisi
  • 240 ml vett
  • 1 ½ spl sushi äädikat
  • 120 g suitsulõhet
  • 120 g toorjuustu
  • ½ kurki
  • 2 Nori lehte
  • 1 spl seesamiseemneid
  • wasabit
  • sojakastet

Valmistamine

  1. Loputage riisi veega, kuni vesi on selge.
  2. Asetage riis riisikeetjasse ning küpsetage tootjapoolsete juhiste järgi. Kui riis on keenud, laske sel 10 minutit riisikeetjas kaane all seista.
  3. Asetage riis keraamilisse kaussi ja lisage aeglaselt sushi äädikat, samal ajal segades. Katke kauss niiske lapiga ning asetage kõrvale jahtuma.
  4. Asetage sushimatt puhtale tasasele pinnale ning asetage selle peale kile.
  5. Tõstke õhuke kiht riisi kile peale, vajutage seda ettevaatlikult bambuslusikaga ning asetage peale nori leht.
  6. Murdke suitsulõhe 1 cm ribadeks ning asetage koos toorjuustu ja kurgiga nori peale.
  7. Nüüd rullige bambusmatti alustades servast, surudes seda tugevalt, kuni jõuate bambusmati otsa.
  8. Võtke sushirull bambusmatilt, eemaldage kile ning rullige seesamiseemnete sees, kuni rull on üleni pealt seemnetega kaetud.
  9. Korrake tegevust kuni teil on 4 sushirulli ning seejärel lõigake iga rull ettevaatlikult 8 tükiks.
  10. Serveerige koos wasabi ja sojakastmega!

Toitumisalane teave

Portsioni suurus: 8gKalorid: 318kcalSüsivesikud: 40gValgud: 11gRasvad: 12gKüllastunud rasvhapped: 6gKolesterool: 38mgSool: 321mgKiudained: 2gSugar: 1g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!