Asetage sushimatt puhtale tasasele pinnale ning asetage selle peale kile.
Tõstke õhuke kiht riisi kile peale, vajutage seda ettevaatlikult bambuslusikaga ning asetage peale nori leht.
Määrige nori lehe ühele küljele õhuke kiht wasabit ning asetage peale krabi, kurk, avokaado ja mango.
Pigistage peale veidi Kewpie majoneesi.
Nüüd rullige bambusmatti alustades servast, surudes seda tugevalt, kuni jõuate bambusmati otsa.
Võtke sushirull bambusmatilt, eemaldage kile ja lõigake ettevaatlikult 2,5 cm paksusteks tükkideks. Niisutage teravat nuga iga kord, kui lõikate uut viilu.
Asetage kalamari taldrikule, seejärel rullige iga sushiviil kalamarja sees, kuni see on pealt kalamarjaga kaetud. Serveerige koos wasabi ja sojakastmega!