Kuumutage ahi 190 kraadini.
Veenduge, et lõhe ei oleks üleliigse niiskusega. Kui kasutate külmutatud lõhet, sulatage see täielikult üles ja eemaldage sellest liigne niiskus. Valmistage lõhe ette, patsutades see paberrätikutega kuivaks.
Määrige küpsetusvormi põhi võiga ning asetage peale lõhefileed nahk allapoole.
Maitsestage lõhe soola ning hakitud küüslauguga. Lisage iga lõhefilee peale õhukesed võiviilud.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes 10-12 minutit. Võtke ahjust välja.
Glasuuri valmistamiseks segage keskmises, kõrge servaga kausis sojakaste, mesi, värskelt pressitud laimimahla ja viigimahlapulber. Segage kõik hästi läbi. Lisage maitse järgi tšillihelbeid.
Määrige glasuur igale lõhefileele.
Asetage lõhe ahju tagasi umbes 2-5 minutiks või kuni lõhe on teie maitse järgi küpsenud.
Märkus: Lõhe on valmis, kui see kahvliga kergesti laiali laguneb ja sisetemperatuur on kiirelt mõõdetaval termomeetril 145 kraadi.