Koorige kartulid ja porgandid ning lõigake väikesteks ühtlasteks kuubikuteks.
Asetage need suurde veega täidetud potti. Lisage sool ja äädikas.
Keetke madalal temperatuuril umbes 15-20 minutit, kuni kartulid on pehmed. Nõrutage ning laske toatemperatuurini jahtuda.
Samal ajal keetke teises kastrulis munad kõvaks ning ehmatage need pärast keetmist külma vee all. Tõstke jahtuma.
Tükeldage vorst, hapukurgid ja munad väikesteks kuubikuteks. Hakkige ka sibul ja värske till.
Segage suures kausis tükeldatud kartulid, porgandid, muna, vorst, hapukurk, herned ja sibul.
Lisage majonees, hapukoor ja till ning segage ühtlaseks.
Maitsestage salat oma maitse järgi soola ja pipraga.
Katke kilega ning asetage enne serveerimist vähemalt 1 tunniks külmkappi maitsestuma.