Go Back
+ servings

Pesto pasta kana ja päikesekuivatatud tomatitega

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 20 minutes
Aeg kokku: 30 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 656kcal

Koostisosad 

  • 450 g pastat
  • 1 tl oliiviõli
  • 2 küüslauguküünt (hakitud)
  • 2 kanarinnafileed
  • 1 näputäis tšillihelbeid
  • maitse järgi soola ja pipart
  • 150 g pestot
  • 20 g päikesekuivatatud tomateid (nõrutatud ja tükeldatud)
  • 30 g riivitud parmesani juustu
  • mõned basiilikulehed (kaunistuseks)

Valmistamine

  1. Pange suur pott veega keema ning maitsestage soolaga. Lisage sisse pasta ning keetke seda umbes 8-10 minutit või kuni al dente. Seejärel nõrutage ja loputage pasta.
  2. Kuumutage õli suurel pannil keskmisel kuumusel. Lisage küüslauk ning praadige kuni see on kergelt pruunistunud.
  3. Lisage tükeldatud kanarinnafilee ning maitsestage soola, pipra ja tšillihelvestega. Küpsetage, kuni kanatükid on täielikult läbiküpsenud.
  4. Segage suures kausis keedetud pasta, kanatükid, pesto ja päikesekuivatatud tomatid.
  5. Tõstke kaussidesse ning kaunistage parmesani juustu ja basiilikulehtedega.

Toitumisalane teave

Kalorid: 656kcalSüsivesikud: 86gValgud: 34gRasvad: 20gKüllastunud rasvhapped: 6gKolesterool: 44mgSool: 308mgKiudained: 6gSugar: 4g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!