Go Back
+ servings

Pehmed kaerahelbeküpsised šokolaaditükkidega

Keskmine hinnang: 5 (2 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 20 minutes
Küpsetusaeg: 12 minutes
Aeg kokku: 32 minutes
Portsionit: 42
Kalorid: 145kcal

Koostisosad 

  • 225 g toasooja võid
  • 210 g helepruuni suhkrut
  • 100 g valget suhkrut
  • 2 muna
  • 2 tl vaniljeekstrakti
  • 150 g täisterajahu
  • ½ tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl soola
  • 240 g kiirkaerahelbeid
  • 125 g hakitud kreeka pähkleid
  • 170 g šokolaaditükke

Valmistamine

  1. Kuumutage ahi 165 kraadini.
  2. Vahustage suures kausis või, pruun suhkur ja valge suhkur ühtlaseks. Kloppige ükshaaval sisse munad ning lisage vaniljeekstrakt.
  3. Eraldi kausis segage omavahel jahu, küpsetuspulber ja sool.
  4. Lisage jahusegu munasegule ning segage juurde ka kiirkaerahelbed, kreeka pähklid ja šokolaaditükid. Segage kuni tainas on täielikult segunenud.
  5. Tõstke umbes 1 spl suurused tainaportsjonid küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile jättes küpsiste vahele ruumi kerkimiseks.
  6. Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes 12 minutit, misjärel eemaldage küpsised ahjust ja laske neil küpsetusplaadil 5 minutit jahtuda, enne kui need taldrikule täielikult jahtuma tõstate.

Toitumisalane teave

Kalorid: 145kcalSüsivesikud: 17gValgud: 2gRasvad: 8gKüllastunud rasvhapped: 4gKolesterool: 21mgSool: 107mgKiudained: 1gSugar: 10g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!