Asetage segamiskauss ja vispel külmikusse hilisemaks kasutamiseks.
Kuumutage ahi temperatuurile 190 kraadi. Vooderdage küpsetusplaat silikoonist küpsetusvaibaga.
Lisage suurde kuumakindlasse kaussi suhkur, või, mesi ja 1/4 tassitäit kõrvetatud mett (NB! Jätke ülejäänud kõrvetatud mesi glasuuri jaoks.).
Asetage kauss ahjuplaadile madalaimale kuumusastmele ning laske 5-7 minutit seista, kuni või sulab.
Vahepeal segage väikeses kausis omavahel kokku küpsetussooda, kaneel ja sool.
Eemaldage võisegu ahjust, segage läbi ning laske toatemperatuurini jahtuda.
Seejärel vispeldage sisse munad ning asetage segu pliidile madalale kuumusele, kuni see uuesti soojeneb. Eemaldage tulelt ning vispeldage sisse küpsetussooda segu.
Sõeluge vähehaaval sisse jahu samal ajal segades kuni tainas on ühtlane.
Valage umbes 1/2 tassi tainast ettevalmistatud küpsetusplaadile ja määrige laiali nii, et moodustuks 22 cm ring. Raputage ja koputage panni, et õhumullid välja lüüa.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus 6-7 minutit, kuni põhi on kergelt pruunistunud. Eemaldage silioonmatt küpsetusplaadilt ja laske koogikihil umbes 6-7 minutit jahtuda, kuni põhi on piisavalt kõva, et see silikoonmatilt eemaldada. Keerake kook küpsetuspaberile ümber.
Korrake põhjade küpsestamist, kuni teil on kokku 8 koogikihti. (NB! Jahutage põhjasid eraldi küpsetuspaberitel. Lõigake põhjade servad pitsarattaga ümaraks, et need oleksid ühesuguse suurusega. NB! ülejäägid jätke purukatte jaoks.
Kui olete ära küpsestanud 8 koogikihti valage ülejäänud tainas vooderdatud küpsetusplaadile ning küpsetage umbes 10 minutit, kuni servad on kuivanud. Võtke ahjust välja ja lõigake väikesteks tükkideks. Pange kõrvale koos koogipõhjade ümbert lõigatud jääkidega.
Asetage kõik tükid tagasi ahju ja küpsetage veel 7-10 minutit, kuni need on pruunistunud. Laske täielikult jahtuda.
Tõstke krõbedad koogipõhja tükid uuestisuletavasse kotti ja peenestage rulli abil üsna peeneks puruks. Asetage kõrvale.