Go Back
+ servings

Bruschetta

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Küpsetusaeg: 5 minutes
Aeg kokku: 20 minutes
Portsionit: 8
Kalorid: 197kcal

Koostisosad 

  • 400 g Baguette saia
  • 1 spl ekstra-neitsioliiviõli
  • 8 ploomtomatit (kuubikuteks lõigatud)
  • 7 g hakitud värsket basiilikut
  • 30 g riivitud parmesani juustu
  • 2 küüslauguküünt (hakitud)
  • 1 spl palsamiäädikat
  • 2 tl ekstra-neitsioliiviõli
  • ¼ tl Koššer soola
  • ¼ tl värskelt jahvatatud musta pipart

Valmistamine

  1. Kuumutage ahi 200 kraadini. Lõigake Baguette sai umbes 1 cm paksusteks viiludeks ning määrige mõlemalt poolt kergelt õliga.
  2. Seejärel asetage saiaviilud suurele küpsetusplaadile ning röstige neid ahjus 5-10 minutit, keerates saiaviilud poole peal ümber.
  3. Vahepeal segage kausis omavahel kokku tükeldatud tomatid, basiilik, parmesan ja hakitud küüslauk. Segage juurde palsamiäädikas, 2 teelusikatäit oliiviõli, Koššer sool ja värskelt jahvatatud must pipar.
  4. Tõstke tomatisegu lusikaga röstitud saiaviiludele ja serveerige kohe.

Toitumisalane teave

Kalorid: 197kcalSüsivesikud: 33gValgud: 8gRasvad: 4gKüllastunud rasvhapped: 1gKolesterool: 3mgSool: 484mgKiudained: 1g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!