Go Back
+ servings

Ratatouille

Keskmine hinnang: 4 (2 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 45 minutes
Küpsetusaeg: 45 minutes
Aeg kokku: 1 hour 30 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 275kcal

Koostisosad 

  • 170 g tomatipastat
  • ½ sibulat
  • 30 g hakitud küüslauku
  • 180 ml vett
  • 4 spl oliiviõli
  • maitse järgi soola ja jahvatatud musta pipart
  • 1 väike baklažaan
  • 1 suvikõrvits
  • 1 kollane suvikõrvits
  • 1 punane paprika
  • 1 kollane paprika
  • 1 tl värsket tüümiani lehte
  • 3 spl mascarpone juustu

Valmistamine

  1. Kuumutage ahi 190 kraadini.
  2. Määrige tomatipasta 20x30 cm ovaalse küpsetusvormi põhja. Segage hulka hakitud sibul, küüslauk, vesi ja 1 spl oliiviõli. Maitsestage soola ja pipraga.
  3. Asetage vaheldumisi baklažaani, suvikõrvitsa, kollase suvikõrvitsa, punase paprika ja kollase paprika viilud, alustades vormi välisservast ja liikudes keskele. Lükake viilud veidi üksteisest üle, et värvid oleksid paremini näha.
  4. Piserdage köögiviljadele ülejäänud 3 supilusikatäit oliiviõli ning maitsestage soola ja pipraga. Puistake peale tüümiani lehti.
  5. Katke köögiviljad küpsetuspaberiga, mis on lõigatud nii, et see sobiks täpselt vormi peale ning küpsetage köögivilju eelsoojendatud ahjus umbes 45 minutit, kuni need on röstitud ja pehmed.
  6. Serveerige Ratatouille’t koos mascarpone-juustuga.

Toitumisalane teave

Kalorid: 275kcalSüsivesikud: 25gValgud: 6gRasvad: 19gKüllastunud rasvhapped: 5gKolesterool: 13mgSool: 353mgKiudained: 7gSugar: 11g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!