Sulatage šokolaad kuumaveevannil või mikrolaineahjus.
Võtke külmikust korraga välja ainult 2-3 koogipalli. Torgake pulk koogipalli sisse, lükates see ainult poolenisti läbi koogipalli.
Kastke koogipallid sulatatud šokolaadi sisse, kuni need on täielikult šokolaadiga kaetud. Koputage pulgaga väga õrnalt vastu kausi serva, et liigne šokolaad maha tilguks.
Kaunistage pulgakoogid koheselt meelepäraste kaunistustega kasutades näiteks nonparelle, kookoshelbeid, pähklipuru vms.
Korrake tegevust ülejäänud koogipallidega, töötades korraga ainult mõne külmikust välja võetud palliga. (NB! Koogipallid peavad kastmise ajal olema väga külmad!)
Asetage kaunistatud pulgakoogid külmikusse mõneks tunniks tahenema.
Valmis pulgakoogid säilivad külmkapis kuni 1 nädal.