Go Back
+ servings

Kodused kotletid

Keskmine hinnang: 4.75 (4 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 15 minutes
Aeg kokku: 25 minutes
Portsionit: 12
Kalorid: 114kcal

Koostisosad 

  • 600 g kodust hakkliha
  • 3 saiaviilu
  • 1,5 liiter vett
  • 1 ½ sibulat
  • 1 suur muna
  • 1 küüslauguküüs
  • maitse järgi soola ja pipart
  • paneerimiseks riivsaia
  • praadimiseks õli

Valmistamine

  1. Asetage saiaviilud umbes 5 minutiks vette paisuma.
  2. Samal ajal hakkige sibul ja küüslauk peeneks.
  3. Segage suures kausis omavahel hakkliha, hakitud sibul, küüslauk, muna, maitseained ning veest kuivaks pigistatud saiaviilud. Segage korralikult läbi.
  4. Valage riivsai väikesesse kaussi ning kuumutage õli pannil keskmisel kuumusel.
  5. Vormige tainast käte vahel paraja suurusega kotletid, katke need mõlemalt poolt riivsaiaga ning asetage pannile.
  6. Praadige kotlette kuni need on mõlemalt poolt kuldpruunid ning keskelt küpsed.

Toitumisalane teave

Kalorid: 114kcalSüsivesikud: 2gValgud: 7gRasvad: 8gKüllastunud rasvhapped: 3gKolesterool: 41mgSool: 136mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!