Mahlased, krõbedad, kodused kotletid, mis valmivad kiiresti ja lihtsalt. Nende kotlettide maitse tuletab kindlasti meelde lapsepõlve ning vanaema valmistatud kotlette.
Koostisained:
Valmistamine:
Asetage saiaviilud umbes 5 minutiks vette paisuma.
Samal ajal hakkige sibul ja küüslauk peeneks.
Segage suures kausis omavahel hakkliha, hakitud sibul, küüslauk, muna, maitseained ning veest kuivaks pigistatud saiaviilud. Segage korralikult läbi.
Valage riivsai väikesesse kaussi ning kuumutage õli pannil keskmisel kuumusel.
Vormige tainast käte vahel paraja suurusega kotletid, katke need mõlemalt poolt riivsaiaga ning asetage pannile.
Praadige kotlette kuni need on mõlemalt poolt kuldpruunid ning keskelt küpsed.
koostisained
Juhised
Asetage saiaviilud umbes 5 minutiks vette paisuma.
Samal ajal hakkige sibul ja küüslauk peeneks.
Segage suures kausis omavahel hakkliha, hakitud sibul, küüslauk, muna, maitseained ning veest kuivaks pigistatud saiaviilud. Segage korralikult läbi.
Valage riivsai väikesesse kaussi ning kuumutage õli pannil keskmisel kuumusel.
Vormige tainast käte vahel paraja suurusega kotletid, katke need mõlemalt poolt riivsaiaga ning asetage pannile.
Praadige kotlette kuni need on mõlemalt poolt kuldpruunid ning keskelt küpsed.
Jäta tagasiside