Go Back
+ servings

Limoncello

Keskmine hinnang: 5 (4 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 20 minutes
Küpsetusaeg: 20 minutes
Aeg kokku: 40 minutes
Portsionit: 34
Kalorid: 177kcal

Koostisosad 

  • 10 sidrunit
  • 1 liiter viina
  • 600 g valget suhkrut
  • 950 ml vett

Valmistamine

  1. Koorige sidrunid ja asetage koored suurde klaaspudelisse või purki.
  2. Valage pudelisse viin, katke lõdvalt kinni ja laske 1 nädal toatemperatuuril tõmmata.
  3. Pärast 1 nädalat valage suhkur ja vesi keskmise suurusega kastrulisse ning keetke umbes 15 minutit (NB! Ärge segage.) Seejärel eemaldage siirup tulelt ja laske sel toatemperatuurini jahtuda.
  4. Valage viinasegu siirupi hulka ning segage korralikult läbi. Seejärel sõeluge jook klaaspudelitesse ja sulgege iga pudel korgiga. Laske 2 nädalat toatemperatuuril laagerduda.
  5. Seejärel asetage limoncello sügavkülmikusse ning säilitage seal kuni tarbimiseni.
  6. Serveerige jahutatud pitsides jääkülmalt.

Toitumisalane teave

Kalorid: 177kcalSüsivesikud: 30gSool: 1mgKiudained: 3gSugar: 27g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!