Eelsoojendage ahi 70 kraadini. Kui kasutate dehüdraatorit, sättige temperatuur 60 ja 70 kraadi vahele.
Asetage poolikud tomatid restile või küpsetuspaberile lõikepind üles ning raputage veidi peale meresoola.
Pöörake poole kuivatamise ajal tomatid ümber, et need ka teiselt poolt saaksid kuivada. Suuremate tomatite puhul vajutage labidaga veidi peale, et osa vedelikust eemalduks.
Säilitamiseks asetage kuivatatud tomatid õhukindlasse kotti või konteinerisse ning säilitage neid külmikus mõned kuud.
Kalorid: 13kcalSüsivesikud: 3gValgud: 1gRasvad: 0.1gKüllastunud rasvhapped: 0.02gSool: 391mgPotassium: 171mgKiudained: 1gSugar: 2gA-Vitamiin: 602IUC-Vitamiin: 10mgKaltsium: 7mgRaud: 0.2mgMagneesium: 8mg