Eelsoojendage ahi 200 kraadini.
Jaotage riivsai küpsetuspaberiga küpsetuspannile ning laske peale õli spreid. Küpsetage ahjus 3 minutit, kuni kergelt kuldne. Asetage riivsai kaussi.
Lõigake iga kana rinnafileesse keskele lõige, et saaks vahele singi ja juustu viilud asetada. Voltige juust ja sink pooleks ning pange filees olevasse lõhesse. Sulgege kana mõne hambaorgiga. Maitsestage soola ja pipraga.
Segage kokku muna ja jahu. Kastke kanaliha muna ja jahu segusse ning seejärel riivsaia sisse. Asetage täidetud kana tükid küpsetuspannile ja pihustage spreiga peale õli.
Küpsetage kana ahjus 25-30 minutit, kuni kuldpruun ja läbi küpsenud. Eemaldage hambaorgid.
Kastme jaoks kuumutage väikses potis või. Lisage juurde jahu ning segage läbi ja kuumutage 1 minut. Lisage pool piimast ning segage läbi, kuni kaste on ühtlane. Seejärel lisage ülejäänud piim ja kastme koostisosad ning kuumutage 3 minutit.