Go Back
+ servings

Cordon Bleu

Lihtne ja kerge versioon klassikalisest kanaliharoast Cordon Blue, kus on mõnus ja krõbe küpsetatud kanaliha koos hõrgu singi ja juustuga.
Keskmine hinnang: 4 (2 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Küpsetusaeg: 30 minutes
Aeg kokku: 45 minutes
Portsionit: 2
Kalorid: 1066kcal

Koostisosad 

Cordon Bleu

  • 80 g riivsaia
  • õli spreid
  • 2 väikest kana rinnafileed
  • soola ja pipart
  • 4 viilu juustu
  • 4 viilu sinki
  • 1 muna
  • 2 spl jahu

Dijoni kaste

  • 1 ½ spl võid
  • 1 ½ spl jahu
  • 300 ml piima
  • 2 spl Dijoni sinepit
  • 3 spl parmesani riivjuustu

Valmistamine

  1. Eelsoojendage ahi 200 kraadini.
  2. Jaotage riivsai küpsetuspaberiga küpsetuspannile ning laske peale õli spreid. Küpsetage ahjus 3 minutit, kuni kergelt kuldne. Asetage riivsai kaussi.
  3. Lõigake iga kana rinnafileesse keskele lõige, et saaks vahele singi ja juustu viilud asetada. Voltige juust ja sink pooleks ning pange filees olevasse lõhesse. Sulgege kana mõne hambaorgiga. Maitsestage soola ja pipraga.
  4. Segage kokku muna ja jahu. Kastke kanaliha muna ja jahu segusse ning seejärel riivsaia sisse. Asetage täidetud kana tükid küpsetuspannile ja pihustage spreiga peale õli.
  5. Küpsetage kana ahjus 25-30 minutit, kuni kuldpruun ja läbi küpsenud. Eemaldage hambaorgid.
  6. Kastme jaoks kuumutage väikses potis või. Lisage juurde jahu ning segage läbi ja kuumutage 1 minut. Lisage pool piimast ning segage läbi, kuni kaste on ühtlane. Seejärel lisage ülejäänud piim ja kastme koostisosad ning kuumutage 3 minutit.

Toitumisalane teave

Kalorid: 1066kcalSüsivesikud: 49gValgud: 91gRasvad: 55gKüllastunud rasvhapped: 26gKolesterool: 363mgSool: 2029mgPotassium: 1426mgKiudained: 3gSugar: 11gA-Vitamiin: 1330IUC-Vitamiin: 3mgKaltsium: 790mgRaud: 5mgMagneesium: 137mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!