Go Back
+ servings

Pistaatsiapasta

Siin on üks imelihtne ja kerge retsept argiõhtuteks - maitseküllane pistaatsiapasta maitsva hakitud pistaatsiaga kreemises kastmes.
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 10 minutes
Aeg kokku: 20 minutes
Portsionit: 5
Kalorid: 125kcal

Koostisosad 

  • 150 g hakitud pancettat
  • 1 väike sibul
  • 70 g hakitud pistaatsiapähkleid
  • 480 ml vahukoort
  • 500 g pastat
  • 2 spl parmesani riivjuustu

Valmistamine

  1. Röstige hakitud pistaatsiapähkleid kuival pannil mõni minut, kuni need on aromaatsed.
  2. Keetke pasta soolases vees vastavalt pakendil toodud juhistele. Jätke veidi keeduvett alles.
  3. Kuumutage pannil pancetta ning praadige u 5 minutit. Tõstke pancetta kõrvale kaussi.
  4. Lisage pannile sibul. Praadige 3 minutit, kuni sibul on pehme. Segage sisse pool röstitud pistaatsiapähklitest.
  5. Valage peale vahukoor ning kuumutage 1 minut.
  6. Nõrutage pasta ning lisage pannile. Segage sisse pancetta.
  7. Lisage 2 spl riivjuustu, et saada kreemisem kaste. Pange juurde vajadusel pasta keeduvett.
  8. Serveerige ülejäänud pistaatsiapähklitega.

Toitumisalane teave

Kalorid: 125kcalSüsivesikud: 0.4gValgud: 4gRasvad: 12gKüllastunud rasvhapped: 4gKolesterool: 20mgSool: 199mgPotassium: 59mgA-Vitamiin: 11IUKaltsium: 2mgRaud: 0.1mgMagneesium: 4mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!