Go Back
+ servings

Marineeritud punane sibul

Särtsakas, hapukas ja magus marineeritud punane sibul on lihtne lisand erinevatele toitudele ja salatitele.
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 5 minutes
Küpsetusaeg: 5 minutes
Aeg kokku: 10 minutes
Portsionit: 12
Kalorid: 41kcal

Koostisosad 

  • 2 punast sibulat
  • 500 ml valget äädikat
  • 500 ml vett
  • 80 g suhkrut
  • 2 spl soola

Valmistamine

  1. Viilutage sibulad õhukesteks viiludeks. Jagage sibul kahe 500 ml purgi vahel.
  2. Kuumutage potis äädikas, vesi, suhkur ja sool. Segage kuni suhkur ja sool on lahustunud. Laske segul jahtuda ning valage see üle sibulate. Laske hoidisel jahtuda toatemperatuurini ning seejärel hoidke neid külmikus.
  3. Marineeritud punane sibul on valmis söömiseks, kui sibul muutub erkroosaks ja õrnaks, umbes 1 tund.

Toitumisalane teave

Kalorid: 41kcalSüsivesikud: 8gValgud: 0.2gRasvad: 0.04gKüllastunud rasvhapped: 0.01gSool: 1167mgPotassium: 28mgKiudained: 0.3gSugar: 7gA-Vitamiin: 0.4IUC-Vitamiin: 1mgKaltsium: 9mgRaud: 0.1mgMagneesium: 3mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!