Eelsoojendage ahi 180 kraadini. Määrige 20cm keeksivorm või või küpsetusspreiga.
Segage kausis kokku nisujahu, küpsetuspulber ja sool.
Vispeldage eraldi suures kausis munad, keefir, suhkur, sidrunikoor ja vanilliekstrakt.
Valage aeglaselt juurde tahked koostisosad ning segage läbi. Segage sisse ka canola õli, kuni saate ühtlase taina.
Valage tainas keeksivormi ning küpsetage 45-50 minutit, või kuni hambaorgiga torgates enam tainast kaasa ei tule.
Koogi küpsemise ajal valmistage glasuur. Segage väikses potis kokku sidrunimahl ja suhkur. Kuumutage madalal kuumusel, pidevalt segades, kuni suhkur on sulanud. Asetage kõrvale.
Laske koogil jahtuda ning kui kook on jahtunud, torgake hambaorgiga sisse mõned augud. Pintseldage kook üle suhkruglasuuriga.