Go Back
+ servings

Tumeda šokolaadi trühvlid

Need rikkalikud, pehmed ja kreemised tumeda šokolaadi trühvlid lausa sulavad suus ning on väga lihtsad valmistada.
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 5 minutes
Aeg kokku: 5 minutes
Portsionit: 17 trühvlit
Kalorid: 82kcal

Koostisosad 

  • 220 g tumedat šokolaadi
  • 120 ml vahukoort
  • ¼ tl vanilliekstrakti valikuline
  • näputäis soola valikuline

Valmistamine

  1. Tükeldage šokolaad väikesteks tükkideks ning sulatage vesivannil või mikrolaineahjus.
  2. Kuumutage eraldi potis vahukoor peaaegu keemiseni.
  3. Segage vahukoor kokku sulatatud šokolaadiga. Lisage soovi korral veidi vanilliekstrakti ja soola.
  4. Jahutage segu külmikus vähemalt 2 tundi. Rullige segust pallid ning kastke soovitud katte sisse, nt kakaopulber.
  5. Hoidke serveerimiseni külmikus.

Toitumisalane teave

Kalorid: 82kcalSüsivesikud: 6gValgud: 1gRasvad: 6gKüllastunud rasvhapped: 3gKolesterool: 2mgSool: 3mgPotassium: 95mgKiudained: 1gSugar: 3gA-Vitamiin: 17IUKaltsium: 11mgRaud: 2mgMagneesium: 30mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!