Segage kausis kokku jahu, sool ja vesi, kuni saate ühtlase taina, mis ei jää kausi külge kinni.
Asetage tainas jahusele pinnale ning tehke tainast 15 cm suurune ruut. Raputage tainale peale jahu ning katke toidukilega. Laske tainal 15 minutit seista.
Rullige tainast 45 cm suurune ruut. Kontrollige, et tainas ei jääks pinna külge kinni.
Pühkige tainalt ära üleliigne jahu ning katke spaatliga 1/4 koguse toasooja võiga. Jätke 2 cm taina servadest võiga katmata.
Voldige tainas paremalt poolt 1/3 ulatuses üle ülejäänud taina. Pühkige liigne jahu maha, seejärel murdke vasakpoolne 1/3 keskele taina peale. Patsutage tainast, et eemaldada õhumullid. Vajutage kinni taina servad. Pühkige ära üleliigne jahu.
Katke tööpind uuesti jahuga ning pöörake tainast 90 kraadi enda ees. Rullige tainast uuesti 45cm suurune ruut ning korrake võiga määrimise ja voltimise protsessi.
Pöörake veel kord tainast 90 kraadi ning rullige tainast 45x53 suurune ristkülik nii, et lühem serv on teie poole. Määrige ülejäänud või üle kogu taina.
Rullige tainas teiepoolsest lühemast servast tihedaks rulliks, pühkides pidevalt ära üleliigset jahu. Trimmige servad ja lõigake rull pooleks. Mässige kumbki rull toidukilesse ning laske külmikus 2 tundi kuni üleöö seista.