Go Back
+ servings

Piparmündisiirup

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 2 minutes
Küpsetusaeg: 10 minutes
Aeg kokku: 12 minutes
Portsionit: 16
Kalorid: 48kcal

Koostisosad 

  • 200 g suhkrut
  • 240 ml vett
  • 30 g värskeid piparmündilehti

Valmistamine

  1. Valage suhkur väikesesse kastrulisse. Lisage vesi ja segage läbi.
  2. Kuumutage keskmisel-kõrgel kuumusel, kuni suhkur lahustub.
  3. Lisage piparmündilehed ja segage suhkrusegusse.
  4. Eemaldage tulelt ja laske 3 kuni 5 minutit tõmmata.
  5. Eemaldage piparmündilehed ja laske siirupil täielikult jahtuda.
  6. Säilitage suletud pudelis kuni nädal aega.

Toitumisalane teave

Portsioni suurus: 1splKalorid: 48kcalSüsivesikud: 12gSugar: 12g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!