Kuumutage ahi 105 kraadini. Loputage ja kuivatage kirsstomatid ning laotage need küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile.
Lisage tüümian, basiilik ja küüslauk, niristage üle 3 sl oliiviõliga ning ajage kätega segamini, et kõik oleks õliga kaetud (eriti küüslauk ja maitseroheline, et nad kõrbema ei läheks).
Puistage peale soola ja pipart ning segage kõik uuesti läbi. Küpsetage eelsoojendatud ahjus 2,5h, aegajalt segades, või kuni tomatid muutuvad küpseks ja tõmbuvad kokku.
Maitske ühte tomatit ning lisage vajadusel soola juurde. Eemaldage küüslauk ja maitseroheline, sest nad võivad minna halvaks ja ei ole sobivad hoidisesse. Seejärel lisage tomatid steriilsesse purki (pestud eelnevalt kuuma vee ja seebiga).
Katke tomatid täielikult oliiviõliga ning hoiustage külmkapis 6 nädalat (või pikemalt), kontrollides, et need oleksid täielikult õli sees. Oliiviõli tahkub külmkapis, kuid sellest ei ole midagi. Enne tarvitamist laske purgil toatemperatuuril seista ning õli muutub taas vedelaks.