Go Back
+ servings

Paneeritud kanafilee

Keskmine hinnang: 3.75 (4 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 15 minutes
Aeg kokku: 25 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 402kcal

Koostisosad 

  • 2 suurt kanarinda
  • 150 g riivsaia
  • 25 g riivitud parmesani juustu
  • 1 tl küüslaugupulbrit
  • 1 muna
  • maitse järgi soola ja pipart
  • 80 ml õli

Valmistamine

  1. Jahutage kanarindu umbes 20 minutit.
  2. Lõigake kanarinnad horisontaalselt pooleks ja kloppige 2/3 cm paksuseks.
  3. Segage saiapuru, riivitud parmesani juust ja küüslaugupulber väikeses madalas anumas.
  4. Vispeldage eraldi kausis muna. Kastke kana esmalt munasse ja seejärel riivsaiasegusse, surudes seda kana külge kinni.
  5. Kuumutage õli suurel pannil keskmisel kuumusel. Lisage ettevaatlikult paneeritud kanafilee tükid ja praadige 2-3 minutit ühe külje kohta või kuni kana on kuldpruun ja sisetemperatuur 74°C.

Toitumisalane teave

Kalorid: 402kcalSüsivesikud: 14gValgud: 30gRasvad: 25gKüllastunud rasvhapped: 17gKolesterool: 117mgSool: 385mgKiudained: 1gSugar: 1g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!