Go Back
+ servings

Guljašš

Keskmine hinnang: 5 (2 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 30 minutes
Küpsetusaeg: 1 hour 30 minutes
Aeg kokku: 2 hours
Portsionit: 6
Kalorid: 427kcal

Koostisosad 

Guljašš

  • 2 keskmise suurusega sibulat
  • 2 tl võid või searasva
  • 1 tl köömne seemneid
  • 2 spl paprikapulbrit
  • 30 g jahu
  • 680 g hautatud veise- või sealiha
  • 480 ml veiselihapuljongit
  • 225 g konserveeritud tomateid
  • 1 tl soola
  • ¼ tl pipart

Lisandid (valikuline)

  • 225 g porgandit
  • 420 g kartulit

Valmistamine

  1. Sulatage või suures potis keskmisel kuumusel. Lisage hakitud sibul ning küpsetage, kuni sibul on kergelt läbikumav. Lisage tükeldatud veise- või sealiha ja pruunistage kergelt.
  2. Segage hulka köömne seemned, paprikapulber ja jahu. Kuumutage, pidevalt segades, umbes 2-3 minutit.
  3. Lisage aeglaselt umbes ¼ tassi veiselihapuljongit. Segage ühtlaseks. Seejärel lisage ülejäänud puljong, hakitud tomatid (kartulid ja porgandid, kui kasutate), sool ja pipar.
  4. Segage ja kuumutage keemiseni. Seejärel katke kaanega ja keetke umbes 1,5-2 tundi või kuni liha ja köögiviljad on pehmed.

Toitumisalane teave

Kalorid: 427kcalSüsivesikud: 26gValgud: 25gRasvad: 24gKüllastunud rasvhapped: 9gKolesterool: 84mgSool: 662mgKiudained: 5gSugar: 4g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!