Go Back
+ servings

Kilekotikurgid

Keskmine hinnang: 5 (2 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 5 minutes
Aeg kokku: 5 minutes
Portsionit: 12
Kalorid: 37kcal

Koostisosad 

  • 1 kg väikeseid kurke
  • 5 küüslauguküünt (soovi korral rohkem)
  • 1 spl meresoola
  • peotäis tilli (koos varte ja õisikutega)
  • peotäis mustsõstralehti
  • 1 spl sinepiseemneid

Valmistamine

  1. Veenduge, et kurgid ei oleks kibedad, vajadusel lõigake otsad ära. Kui teil on rohkem aega, jätke kurgid tunniks külma vette seisma. See tagab teile krõbedama tulemuse.
  2. Pange kilekotti sool, sinepiseemned, mustsõstralehed, till, kurgid, kooritud ja viilutatud küüslauguküüned.
  3. Sulgege kott tugevalt ja raputage korralikult. Jätke külmikusse vähemalt 2 tunniks maitsestuma.
  4. NB! Kui soovite kurke kiiremini valmis saada, siis lõigake need enne kotti viskamist pikkupidi neljaks.

Toitumisalane teave

Kalorid: 37kcalSüsivesikud: 7gRasvad: 1gKüllastunud rasvhapped: 1gSool: 778mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!