Go Back
+ servings

Kartulipannkoogid

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 15 minutes
Aeg kokku: 25 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 363kcal

Koostisosad 

  • 4 suurt punast kartulit
  • 1 keskmine sibul
  • 2 muna
  • 30 g jahu
  • ½ tl soola
  • ¼ tl pipart
  • 2 spl taimeõli (praadimiseks)

Valmistamine

  1. Kui kasutate köögikombaini: Koorige ja tükeldage kartulid ja sibul. Asetage köögiviljad köögikombaini ja töödelge umbes 2 minutit, kuni kartulid näevad välja "riivitud".
  2. Kui kasutate riivi: Koorige kartulid ja sibul ning riivige.
  3. Valage kartulisegu peenele sõelale või köögirätikusse ja püüdke peaaegu kogu vedelik kaussi pressida.
  4. Visake vedelik ära. Pärast vedeliku välja kallamist märkate kausi põhjas valget pulbrit. See on kartulitärklis ja see annab pannkookidele tekstuuri, seega tuleks see alles jätta.
  5. Valage kartulisegu tagasi kaussi ja lisage munad, jahu, veidi soola ja pipart ning segage kõik hästi läbi.
  6. Kuumutage õli suurel pannil keskmisel kuumusel. Lisage lusikatäis kartulisegu, laotades seda veidi laiali. Praadige umbes 2-3 minutit mõlemalt poolt, kuni kartulipannkoogid on krõbedad ja pruunid.
  7. Asetage pannkoogid paberrätikule, et liigne õli endasse imeda ja nautige kohe!

Toitumisalane teave

Portsioni suurus: 100gKalorid: 363kcalSüsivesikud: 76gValgud: 12gRasvad: 3gKüllastunud rasvhapped: 1gKolesterool: 82mgSool: 290mgKiudained: 6gSugar: 4g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!