Go Back
+ servings

Õhukesed pannkoogid ehk krepid

Keskmine hinnang: 5 (2 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 25 minutes
Aeg kokku: 35 minutes
Portsionit: 12
Kalorid: 179kcal

Koostisosad 

  • 230 g jahu
  • 3 muna
  • ¼ tl soola
  • 1 spl vaniljesuhkrut
  • 1 tl suhkrut (valikuline)
  • 500 ml piima
  • 30 g soolata võid

Valmistamine

  1. Lisage suurde kaussi jahu, munad, sool, vaniljeekstrakt, sulatatud või ja suhkur.
  2. Kloppige vispli või elektrilise mikseri abil järk-järgult hulka piim, kuni moodustub ühtlane ja klompideta tainas.
  3. Kuumutage kergelt võiga määritud krepppann keskmise/kõrge kuumuse juures.
  4. Valage veidi tainast pannile ning kallutage panni igas suunas nii, et tainas võimalikult õhukeselt laiali laotada.
  5. Küpsetage, kuni mõlemad pooled on kergelt pruunid - umbes 1-2 minutit kummalgilt poolt ja serveerige kuumalt oma lemmiktäidisega.

Toitumisalane teave

Portsioni suurus: 1gKalorid: 179kcalSüsivesikud: 20gValgud: 8gRasvad: 7gKüllastunud rasvhapped: 1gKolesterool: 76mgSool: 142mgKiudained: 3gSugar: 4g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!