Asetage liha tööpinnale ja kuivatage köögipaberiga, et liigne vedelik välja imeda.
Asetage lihale puhas kile ja lööge lihahaamriga läbi. Liha venib välja, kuid ei rebene tänu kilekattele.
Maitsestage liha mõlemalt poolt soola ja musta pipraga ning hõõruge sõrmedega sisse.
Valmistage ette kolm taldrikut - esimene jahu, teine lahti klopitud muna ja kolmas riivsaiaga.
Katke lihatükid kõigepealt jahuga, seejärel munaga ja kõige viimasena riivsaiaga.
Kuumuta pannil searasv või või. Oodake, kuni see kuumeneb, kuid ärge laske tal hõõguda. Piserdage pannile pisike tükk leivapuru, et kontrollida, kas õli on piisavalt kuum ja säriseb.
Asetage šnitsel pannile ja küpsetage keskmisel või kõrgel kuumusastmel mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Serveerige koos meelepäraste köögiviljade, salati ja/või kastmega.