Kuumutage ahi 175 kraadini. Määrige kaks 12-korvilist muffinivormi või vooderdage need paberist muffinivormidega.
Segage keskmise suurusega kausis kokku jahu, küpsetussooda, küpsetuspulber ja sool.
Mikserdage pruun suhkur, petipiim, õli, muna ja vaniljeekstrakt eraldi kausis elektrimikseriga ühtlaseks.
Valage hulka kuivained ja segage käsitsi läbi, kuni segu on ühtlane. Seejärel lisage rabarberitükid ja hakitud kreeka pähklid ning segage uuesti läbi.
Tõstke tainas lusikaga ettevalmistatud muffinivormidesse, täites need peaaegu ülaosani.
Muffini katte valmistamiseks segage väikeses kausis omavahel kokku suhkur, sulatatud või ja kaneel ning puistage umbes 1 tl iga muffini peale.
Küpsetage muffineid eelsoojendatud ahjus umbes 25 minutit, kuni muffinite ülaosa kergelt vajutades tagasi tõuseb. Jahutage vormides vähemalt 10 minutit, enne kui need välja võtate.