Kuumutage ahi 170 kraadini. Vooderdage 23 cm koogivorm küpsetuspaberiga.
Valage jahu ja suhkur suurde kaussi. Lisage küpsetuspulber ja sooda ning segage kõik kokku.
Lisage toasoe või, munad, piim, Angostura Bitters ja purustatud banaanid.
(NB! Kõik koostisosad, sealhulgas või, munad ja piim, peaksid olema toatemperatuuril, et saavutada ühtlane tainas.)
Alustage mikserdamist madalal kiirusel, kasutades käsimikserit (või seisumikseriga, kasutades tainaotsikut).
Kui kõik koostisosad on segunenud, suurendage kiirust maksimaalsele. Miskerdage veel umbes 1 minut, seejärel kraapige spaatliga kausi põhja ja külgi ning mikserdage veel kuni tainas on täielikult segunenud.
Valage tainas ettevalmistatud koogivormi ja küpsetage 55 minutit kuni 1 tund. Kui kook värvub liiga kiiresti, asetage pärast 25 minutit küpsemist koogi peale foolium (kuid vältige ahju ukse pikalt lahti hoidmist). NB! Ärge asetage fooliumi otse koogi peale, veenduge, et koogile jääks piisavalt ruumi kerkimiseks.
Kook peaks olema hästi kerkinud, kuldne ja elastne. Kontrollige koogi küpsust hambatikuga (see peaks puhtana välja tulema). Jätke kook vormi jahtuma.